Karsten, elektriker i Kolding siger: Jeg lærte, hvad jeg gerne ville lære på vores 2 dages interne kursus. Kurset rammer direkte vores behov. Nikolaj, som er underviser på kurset, forstår nøjagtigt, hvad det er, der spørges til og tales om, da han selv har stort kendskab til de mange arbejdsopgaver, som Jysk CTS A/S har.

David, tekniker i Karlslunde tilføjer: Det er klart en fordel med en intern underviser. Nikolaj har en kæmpe viden om det, teknikerne arbejder med. Han ved præcis, hvad der snakkes om. Jeg fik fyldt de huller ud, som jeg ikke vidste, jeg havde. Desuden fik jeg svar på nogle af de spørgsmål, som rumsterede i baghovedet.

Karsten er allerede i gang med opgaver, som tekniker. Han synes, det var et godt kursus, som både vores elektrikere og teknikere får noget ud af – selvom deltagerne er på forskelligt niveau. Han nævner, at man som elektriker får et mere klart indblik i, hvad det er, teknikerne arbejder med. Det giver elektrikerne god viden om, hvor og hvordan de skal være ekstra opmærksomme for at gøre deres arbejde bedre for teknikeren, som ofte kommer til pladsen efterfølgende.

David mener, kurset giver bedre samarbejde mellem elektrikere og teknikere. Han siger: Vores kursuslokale med de flotte tavler fungerer rigtig godt. Når vi samarbejder 2 og 2, giver det nysgerrighed og forståelse for hinandens arbejde.

Både David og Karsten har også været glade for at møde kolleger fra vores andre afdelinger. Det giver fremover større lyst til også at sparre med kolleger fra andre afdelinger, end kun dem man fysisk ser i sin hverdag. Det giver virksomhedssammenhold, når der afholdes kurser med kolleger fra alle 4 afdelinger.


Vores kurser gør vores medarbejdere endnu mere kompetente.